Coaching

Gecoacht worden terwijl u thuis aan de bridgetafel speelt of via een Skype-verbinding op Stepbridge. Ook kan ik met u bieden via uBid en ben ik bereid uw spellen en speelwijze op BIC van commentaar te voorzien.

Aan de bridgetafel

Bridge wordt van oudsher natuurlijk aan de bridgetafel gespeeld. Als coach kan ik uw groepje begeleiden terwijl u speelt.

Ik zorg voor voorgesorteerde spellen en we gaan 2-2½ uur met elkaar aan de slag. Terwijl u speelt begeleid ik u met bieden, spelen en tegenspelen. Desgewenst bevatten de spellen een bepaald thema met betrekking tot bieden of (tegen)spelen.

Spelen op Stepbridge

Coaching vanuit uw luie stoel op een moment dat het u uitkomt? Als u een groepje van minimaal 4 personen samenstelt, kunt u mij als coach vragen. Op een nader af te spreken tijdstip reserveer ik een tafel op Stepbridge voor uw groepje. Tegelijkertijd organiseer ik een groepsgesprek via Skype met alleen u en uw tafelgenoten (en wie u er ook maar bij wilt hebben). U krijgt dus tijdens het spelen advies en aanwijzingen die alleen voor u en uw groepje hoorbaar zijn.

Alles wat u nodig heeft is een (gratis proef)account op Stepbridge en een (eveneens gratis) Skype-account.
Eenmalig, eerste uur gratis.


Review van BIC-spellen

Op BIC, Berry's Internet Club, speelt u competitie met/tegen 3 andere computers. Afhankelijk van het niveau waarop u wil spelen, zijn er verschillende clubs. Als u vragen heeft over het bieden of spelen van een spel op BIC, kunt u deze aan mij sturen ter evaluatie. Geef exact aan in welke club u speelde (Toekomstclub, Recreatieclub, Wedstrijdclub), op welke dag en om welk spel het gaat. Ook uw nickname op BIC heb ik nodig.

Alles wat u nodig heeft is een (gratis proef)account op BIC.