deze week: tegenspelen


Iedere vrijdagmiddag: Lunch, Luister & Leer


Iedere vrijdagmiddag om 12:30 geef ik online uitleg over een bepaald aspect van bridge aan de hand van een paar spellen. De spellen krijg je via mijn wekelijkse nieuwsbrief van tevoren thuisgestuurd.
Nog meer tegenspelen ...

Vind je tegenspelen ook zo lastig? Kom je altijd braaf terug in de kleur waar je partner mee is uitgekomen? Denk je dat je volledig afhankelijk bent van wat de leider doet? Dan zijn deze workshops iets voor jou!

Voor ieder van de onderstaande boekjes heb ik een workshop van 1 of 2 lessen ontwikkeld waarin ik je op gestructureerde wijze laat oefenen met tegenspelen. Een must-have voor iedere bridger die hogerop wil komen.

Boek nu deze korte online workshop, gebaseerd op het door de Nederlandse Bridgebond uitgegeven, gelijknamige boekje. Het boekje (à €9,50) is inbegrepen bij de cursus van twee lessen. Boekjes zijn los bij mij verkrijgbaar. Meer informatie bij: Online Cursussen - Tegenspelen.
Boek je een workshop van twee lessen over hetzelfde onderwerp, dan ontvang je het boekje gratis. Boek je de volledige tegenspeelcyclus van zes lessen in november, dan krijg je niet alleen de drie boekjes gratis, maar daarbovenop nog eens 10% korting. Vanzelfsprekend stellen we de workshopdata in overleg vast. Deze kunnen ook in 2021 gevolgd worden.