Leer bridgen

Diverse manieren waarop u bij mij en met mij kunt leren bridgen. Er is altijd wel een manier te vinden die bij u en uw situatie past. En kunt u hieronder niet vinden wat u zoekt of twijfelt u nog, neemt u dan even contact met mij op en dan bespreken wij samen of er nog andere methoden zijn.

Kennismakingsclinic

Tijdens deze kennismakingsclinic leert u een aantal basisbeginselen van bridge, de koning onder de kaartspelen. Binnen 10 minuten zit u met de kaarten in de hand en gaan we aan de slag. Aan het einde van de clinic heeft u een idee wat bridge is en kunt thuis met 4 personen of in uw eentje op de computer Startersbridge spelen. U krijgt de regels van Startersbridge per email toegestuurd zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen. Startersbridge is uitstekend geschikt als eerste kennismaking met bridge.

Ik organiseer deze clinics een paar maal per jaar, onder meer via bridgeclubs en bibliotheken. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de volgende clinic, stuurt u mij dan een mail.

Beginnerscursus

Regelmatig organiseer ik in overleg met bridgeclubs een nieuwe beginnerscursus. Zowel overdag als 's avonds.
Neem contact met mij op als u op de hoogte gehouden wilt worden waar en wanneer de volgende cursus begint.

Leer spelenderwijs bridgen in één week

U heeft geen zin in een cursus van enkele maanden waarbij u wekelijks op les wordt verwacht? Ik kan u in één week leren bridgen. We trekken ons één week terug in een hotelletje. U krijgt 's ochtends les, 'smiddags bent u vrij en 's avonds gaan we oefenen. Een unieke manier om het fantastische spel snel onder de knie te krijgen. Omdat er na deze week nog veel geoefend moet worden, krijgt u na deze week gedurende 3 maanden ondersteuning via internet en toegang tot de benodigde apps (Stepbridge en uBid).

Beginnerscursus (schriftelijk)

U kunt nu leren bridgen via Internet! U krijgt onder meer een boekje met een CD-rom toegestuurd en gaat hier zelf, in uw eigen tempo mee aan de slag op een moment dat het u uitkomt. Per hoofdstuk ontvangt u van mij via de mail een samenvatting met aanvullende opgaven. De antwoorden van deze opgaven kunt u (eveneens per email) aan mij toesturen en die ontvangt u dan becommentarieerd terug samen met het aanvullende lesmateriaal voor het volgende hoofdstuk.

Privélessen

U stelt zelf een groepje (van minimaal 4 personen) samen en leert in uw eigen tempo en aan uw eigen tafel bridgen. Tijdens de eerste les heeft u na enkele minuten al de kaarten in de hand. De gehele cursus kenmerkt zich door heel veel spelen; de theorie wordt u spelenderwijs bijgebracht.