online les


Online cursussen bij BBS-Themareeks

Bridge Bond Specials themareeks: groeiend spelplezier!


Je bridgeplezier stijgt wanneer je telkens iets beter wordt. Dat principe geldt voor startende en gevorderde spelers. Het zijn de momenten waarop je merkt dat je speltechniek is verbeterd of je je partner beter begrijpt. Groeiend spelinzicht maakt bridgen op elk niveau veel leuker, maar hoe bereik je het?

De Bridge Bond Specials themareeks bestaat uit helder geschreven boekjes met illustratieve voorbeelden over onderwerpen als het speelplan, tegenspelen of kaartwaardering.

Je kan de boekjes via mij aanschaffen. Je betaalt GEEN verzendkosten.

Vind je het lastig om zelf zo'n boekje door te nemen?
Of heb je het aangeschaft, maar kom je er ondanks alle goede voornemens niet toe, om het door te nemen?

Online cursussen bij Bridge Bond Specials themareeks


Bij ieder boekje van de BBS themareeks heb ik een online cursus ontwikkeld van één of twee lessen. Je kan de cursus alleen volgen of samen met een partner of klein groepje.

Voor de les krijg je via de mail een link die je op het afgesproken tijdstip op je tablet of PC aan moet klikken. Je wordt dan automatisch met de bridgeles verbonden. Je hebt totaal geen technische kennis nodig en er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Communicatie (geluid en desgewenst beeld) verloopt eveneens via deze link. Mocht spraak via de computer een bezwaar zijn, dan kunnen we ook gewoon telefonisch afspreken.