Op maat

Privélessen, lessen aan duo's, trio's, kwartetten en groepen van iedere gewenste grootte.

De inhoud, het tijdstip en de locatie van de lessen wordt in overleg bepaald.

Privélessen

U wilt leren bridgen ?

Of

U wilt uw bied- en/of speelpeil verhogen.  

Privélessen zijn mogelijk aan individuen, partnerships en groepen die door u zelf samengesteld worden.

De inhoud van de lessen bepalen we in onderling overleg, evenals het tijdstip.

Kosten zijn afhankelijk van uw wensen.

Voor andere mogelijkheden, zie: coaching

Systeemadvies

Goede afspraken met uw partner zijn essentieel. Deze afspraken hoeven niet moeilijk te zijn. Het moeten er niet te veel zijn, maar ook niet te weinig. Ze moeten voor u en uw partner duidelijk zijn.

Samen met u en uw partner gaan we een ochtend, middag of avond om de (bridge)tafel om uw systeemafspraken eens goed door te nemen en tevens te documenteren. Hierbij wordt gelet op uw ervaring en uiteraard uw wensen, maar ook of de afspraken een sluitend geheel vormen.

Na afloop ontvangt u per email een samenvatting van de gemaakte afspraken alsmede een volledig ingevulde systeemkaart (als Word-document die u desgewenst zelf kunt aanpassen).

Uiteraard behoort nazorg ook tot het pakket ... heeft u naderhand nog vragen of loopt u in de praktijk ergens tegen aan, dan kunt u mij altijd mailen en geef ik u, (de eerste drie maanden kosteloos), zo snel mogelijk antwoord.

Themalessen

Op verzoek kunnen workshops van één of meerdere themalessen samengesteld worden. Bijvoorbeeld een cyclus van 3 of 4 lessen rond Afspel of Tegenspel. Themalessen zijn op diverse niveaus mogelijk.

Na afloop van een les krijgt u een lesbrief toegestuurd. Deze lesbrief bevat in het alegemeen een samenvatting van de behandelde stof en enkele thuiswerkopgaven.