Beginners


  • Reguliere groepslessen: in 12 à 15 lessen breng ik u de beginselen van bridge bij zodat u thuis samen met vrienden kunt spelen. Wilt u zich aansluiten bij een club, dan is er nog een vervolgcursus van 8 à 12 lessen noodzakelijk.
  • Privélessen: als de reguliere groepslessen, maar dan met een privégroepje van minimaal vier personen, maar minder kan ook. Uiteraard pas ik me bij privélessen geheel aan het niveau en het tempo van de groep aan, waardoor het aantal benodigde lessen kan afwijken van de reguliere groepslessen.
  • 2 à 3 weekenden: afhankelijk van uw kennis en ervaring, breng ik u in 2 of 3 weekenden de basisbeginselen van bridge bij. Meteen al na het eerste weekend heeft u voldoende kennis om thuis bridge te spelen op een sterk vereenvoudigd niveau (het zogenaamde Startersbridge). Deze weekenden kunnen bij u thuis verzorgd worden of bijvoorbeeld ergens op een vakantiepark.
  • Leer bridge in een week: in plaats van 3 losse weekenden gaan we er 5 à 6 dagen even flink tegen aan. Na afloop van de week heeft u voldoende kennis om thuis met zijn vieren of op de computer te spelen.
  • Online: ook mogelijk aan absolute beginners. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Bij al mijn lessen heeft u vanaf het eerste moment de kaarten in de hand en vindt u zichzelf een weg door de theorie. Niets is zo leerzaam als zelf dingen ontdekken. Dus geen uren saaie theorie en luisteren, maar lekker kaarten!