Leer spelenderwijs bridgen in één week

Van 14 t/m 19 november 2016 in een leuk hotelletje op de Veluwe. 's Ochtends les, 's middags vrij, 's avonds een drive.

Vroeger leerde u het spel op een avond aan de keukentafel van familie of vrienden.

Tegenwoordig moet u een jaar naar cursus voordat u zich beginnend bridger mag noemen.

Bij de cursus ♥ Leer spelenderwijs bridgen in één week ♥ zit u binnen 15 minuten na aanvang van de cursus met de kaarten in de hand. Aan het einde van de week kent u de spelregels en enkele basistechnieken.

Men is nooit te oud om te leren en dat geldt zeker voor bridge. Er komt steeds meer bewijs van wat velen al dachten: bridge is goed voor de gezondheid; het laat uw hersenen werken en tegelijkertijd wordt er een groot beroep gedaan op uw communicatief vermogen. Bridge is daarom ook een zeer sociale sport. Als u bij een club speelt, ontmoet u andere bridgers.

U praat met elkaar, lacht met elkaar, drinkt met elkaar en sluit nieuwe vriendschappen. Thuis kunt u met vrienden bridgen en tegenwoordig is het ook op internet mogelijk om samen met andere mensen of met computers te spelen. Er zijn bridgereizen en ook bridgecruises of gecombineerde golf- & bridgereizen worden steeds populairder.

De sfeer tijdens de cursus ♥ Leer spelenderwijs bridgen in één week ♥ is ontspannen. We verblijven in een goed hotel op de Veluwe en tijdens de cursus en de drives is er voldoende ruimte voor een lach en gezelligheid.

♥ Programma

Cursus: Op maandagmiddag en dinsdag- t/m vrijdagochtend leer ik u de basisbeginselen van bridge.

Drives: 's Avonds oefenen we door middel van een gezellige drive.

Ontspanning: Dinsdag- t/m vrijdagmiddag zijn vrij te besteden.

♥ Waar en wanneer?


De cursus vindt plaats in hotel 't Witte Hoes in Otterlo en begint op 14 november. Vertrek zaterdag 19 november, na het ontbijt.

Het hotel ligt aan de rand van het nationale park De Hoge Veluwe dat volop mogelijkheden biedt om te wandelen en te fietsen. Verder zijn er diverse golfterreinen in een straal van 25 km rondom Otterlo en liggen plaatsen als Arnhem en Apeldoorn op steenworp afstand.

♥ Kosten per persoon


Op basis van 2p-kamer: € 475,--
Op basis van 1p-kamer: € 535,--
Zonder overnachting/ontbijt: € 335,--

Inhoud arrangement:
- 5 dagen halfpension (alleen diner igv
zonder overnachting/ontbijt)
- 5 dagdelen cursus en 5 avonden bridgedrive
- Koffie/thee tijdens de cursus en de drives
- Lesboekje
- 3 maanden ondersteuning via internet
- Toegang tot de benodigde apps (Stepbridge en uBid)
- Fiets en wandelkaart omgeving Otterlo.

♥ Voor wie?

De cursus is bestemd voor iedereen die wil leren bridgen of wil kennismaken met bridge. Hoewel bridge samen met een partner gespeeld wordt, kunt u zich ook alleen inschrijven. Kaartervaring is niet nodig.

♥ Door wie?


De cursus wordt gegeven door Saskia Hermans, professioneel bridgedocent en wedstrijdleider, gediplomeerd door de Nederlandse Bridgebond en aangesloten bij de VBD, Vereniging van Bridgedocenten.

♥ Meer informatie


Wilt u meer informatie hebben, neemt u dan even contact met mij op. Aanmelden tot en met 12 september in verband met een optie op het hotel. Na 12 september op aanvraag.

U kunt via de mail een aanmeldingsformulier aanvragen.