Thuisbridge

Wilt u een avondje thuisbridgen met vrienden? Ik kan voor u diverse sets met spellen organiseren.
Zie voor de mogelijkheden hieronder.

Themaspellen

Wilt u eens een avondje thuis oefenen met Muiderberg, Zwakke 2 of dergelijke, dan kunt u bij mij 12 spellen huren waar een dergelijk thema in verwerkt zit. Diverse thema's zijn mogelijk, zowel met betrekking tot bieden als met betrekking tot afspelen of tegenspelen.

Bij iedere set zit een korte inleiding tot het thema en per spel is er een speluitleg met betrekking tot het thema.

Tournooispellen

Leuk voor een avondje kaarten met zijn vieren omdat er dan toch percentages uit komen rollen!

24 spellen huren van, bijvoorbeeld, een oud Ruitenboertoernooi, compleet met uitleg en frequentiestaten, zodat u uw resultaat kunt meten met dat van vele anderen.

Leuk voor een avondje kaarten met zijn vieren omdat er dan toch percentages uit komen rollen!

Wedstrijdbridge

Iedere maand bevat het Bridge Beter Magazine spellen om thuis spellen te spelen, waarbij u uw resultaten kunt vergelijken met die van andere paren. In iedere aflevering van het magazine staan acht spellen, compleet met het aanbevolen biedverloop, instructief commentaar en een frequen­tiestaat met de scores er door de andere paren behaald zijn. Aan de hand daarvan kunt u uw eigen score aflezen.

Als u het teveel werk vindt om deze spellen zelf voor te sorteren, kunt u deze in sets van 24 spellen bij mij voorgesorteerd huren. Voor de beschrijving van de spellen (het Bridge Beter Magazine) moet u zelf zorgen.

Alle sets zijn te huur voor € 10,-- en daarvoor mag u ze 2 weken houden. U kunt ze bij mij af komen halen. Wel vraag ik € 50,-- borg als u ze komt halen. Komen boards en/of kaarten smerig terug, dan wordt hiervoor €5,-- per board/kaarten in rekening gebracht.