Wedstrijdleiding

In samenwerking met of op intiatief van andere organisaties leid ik regelmatig bridgedrives in binnen- en buitenland.
En hoewel er natuurlijk serieus gebridged wordt, staat een ontspannen sfeer bij al deze drives voorop.

Wedstrijdleiding


Als gediplomeerd wedstrijdeider kan ik uw bridgefeestje, - weekend, -week of -vakantie leiden. 

Er kan  "gewoon" gebridged worden, maar ook feestdrives zoals bridgebingo, scrabblebridge of monopoly-bridge behoren tot de mogelijkheden.

Ik beschik over professionele wedstrijdmaterialen, waaronder bridgemates.

De Leeren Doedel

Een paar maal per jaar ben ik te gast bij Italiaans restaurant De Leeren Doedel met een gezellige ontspannen bridgedrive. We nemen om 11:00 de kaarten in de hand en spelen dan 3 rondjes van 4 spellen. Daarna een heerlijke, goed verzorgde lunch en na de lunch nog 3 rondjes. De drive is rond 16:15 afgelopen.

De data staan genoemd in het programma op de homepage.

Zondagmiddagdrives

Ongeveer eenmaal per maand organiseer ik, in samenwerking met Parkflat De Valkenburcht te Oosterbeek een zondagmiddag-bridgedrive. Naast bewoners van De Valkenburcht zijn ook bridgers uit de omgeving hiervoor van harte uitgenodigd.
Meldt u zich snel aan, want de inschrijving wordt gesloten bij 24 paren en vol=vol. U kunt zich ook zonder partner aanmelden. In dat geval doe ik mijn uiterste best een partner voor u te regelen.


De data staan genoemd in het programma op de homepage.

De Blaauwe Kamer

Een paar maal per jaar ben ik te gast bij panoramarestaurant De Blaauwe Kamer met een gezellige ontspannen bridgedrive. We nemen om 11:00 de kaarten in de hand en spelen dan 3 rondjes van 4 spellen. Daarna een heerlijke, goed verzorgde lunch en na de lunch nog 3 rondjes. De drive is rond 16:15 afgelopen.

De data staan genoemd in het programma op de homepage.