wedstrijdleiding


Wedstrijdleiding

Als gediplomeerd wedstrijdeider kan ik van uw bridgefeestje, - weekend, -week of -vakantie een succes maken. Ook gezellige feestdrives, zoals bridge-bingo horen tot de mogelijkheden. Ik beschik over professionele wedstrijdmaterialen, waaronder bridgemates. Leden van de Nederlandse Bridge Bond kunnen meesterpunten verdienen. Ik beschik over professionele wedstrijdmaterialen, waaronder bridgemates.

De Blaauwe Kamer

Een paar maal per jaar ben ik te gast bij Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer met een gezellige ontspannen bridgedrive. We nemen om 11:00 de kaarten in de hand en spelen dan 3 rondjes van 4 spellen. Daarna een heerlijke, goed verzorgde lunch en na de lunch nog 3 rondjes. De drive is rond 16:15 afgelopen. Kijk op de homepage voor de eerstvolgende datum.

Renao

Een paar maal per jaar ben ik te gast bij Shared Dining restaurant Renao met een gezellige ontspannen bridgedrive. We nemen om 11:00 de kaarten in de hand en spelen dan 3 rondjes van 4 spellen. Daarna een heerlijke, goed verzorgde lunch en na de lunch nog 3 rondjes. De drive is rond 16:15 afgelopen. Kijk op de homepage voor de eerstvolgende datum.